Is HSCT de oplossing?

Hematopoietic stem cell transplantation. Boaz (Stichting Op De Been) maakt het op dit moment allemaal mee. Op deze pagina staat een uitleg van Erasmus MC en ook van Boaz zelf hoe hij de uitleg van het Erasmus MC ervaart.
Daarbij wil ik graag dit document (Curing Multiple Sclerosis) delen…
Is HSCT de oplossing voor MS pati├źnten? Ik vraag het mij serieus af aangezien er diverse bronnen zijn welke het goedkeuren maar ook diverse bronnen welke het afkeuren. En inderdaad; er bestaan wetten en rechten die het mogelijk moeten maken om medicijnen (medicatie) en behandelingen onderling te delen met elkaar. Waarom dit niet gebeurt kan ik helaas niet beantwoorden. Ik geloof wel heilig dat het een reden heeft!
Deze week (25 april tot en met 1 mei) is het #MSAwarenessWeek! Laten we in ieder geval zoveel mogelijk delen, liken en de wereld in gooien! Om er maar voor te zorgen dat men op de hoogte is van wat Multiple Sclerosis nou precies is!

About the author

Ik

View all posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.